Messengeren a chat színátmenetet hogyan lehet előhozni Huawei telefonon?
A legújabb verzió van letelepítve,más androidos telefonokon sorra látom,hogy működik ez az opció,csak nálam nem. A kérdésem,hogy ez Huaweien nem elérhető lehetőség, vagy mi lehet a probléma?
Nálatok is így van?
Köszi a választ.
S9
Benne vagyok egy csoportban, ahol színátmenet lett beállítva. Azt én látom, de amúgy magamnak is tudok beállítani ilyet.
Nem tartja vissza,mert ha ez lenne,nagy eséllyel kiírná,ha rákeresnék a Messengerre a Play Áruházban,hogy amúgy van frissítés.
Szóval nem tudom..
Hát de pont ez az... Ha vissza tartja, akkor nem tudod letölteni és nem is kapsz róla értesítést, illetve ha rámész az appra csak a Megnyitás és Eltávolítás gomb lesz ott. Jellemzően rendszer/hardver kompatibilitási problémák esetén ( pl.: régi Android verzió, gyenge hardver), esetleg a felhasználói kör szűkítése miatt szoktak ilyet csinálni. Ilyen lehet, ha csak az amerikai felhasználóknak akarják elérhetővé tenni az appot. Ez változhat akár egy frissítéssel is. Volt olyan az S3 Neo-mon, hogy azt hittem a legfrissebb verziójú appom van fent, holott nem éppen, mert már nem kaptam frissítést.
[link] - amúgy így néz ki neked a Messenger-ed vagy úgy, ahogy a Play áruházban az apphoz mellékelt képernyőképeken? Ha utóbbi, akkor ott a megoldás. Várnod kell az új kinézetre ez esetben, ugyanis nem frissítéssel érkezik a kinézet, hanem szerveroldalról aktiválják, de nem mindenkinél (vagyis max csak idővel mindenkinél) és nem egyszerre.
Ja,így már értelek,hogy még nem is mutatja a szemét.. :d
Hát,a harmadik:nem mutat az appról képeket.
És nem a frissített designos van,még a "régi", szóval ja..
Nem tudom,ez mennyit számít,de Huawei P8 Lite-om van,és azt írja,hogy 6.0-s Android fut rajta,és az EMUI 4.0.3,de nem tudom,hogy az utóbbi mennyit számít.
Francba,nem írta ki,hogy van rá frissítés (EMUI), úgy kellett rányomnom egy alpontra,hogy előhozza.
Majd megnézem,hogy ez segít-e a helyzetemen.
Mint említettem, az új dizájn szerveroldalról aktiválódik, így igazából nem jelent sokat, ha a legújabb Android verzió van fent, vagy épp a legújabb Messenger.
Egyébként a legújabb Android az a 9.0 (Pie), az EMUI az csak a gyártó egyedi felülete ami tartalmazza egyedi szoftveres módosításokat is (pl Világító szélek vagy AOD, ami a Samsung Experience felület része).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!