Excelben milyen függvénnyel tudnám ezt megcsinálni?
Sziasztok! Kicsit jobban be szeretném osztani a pénzemet illetve kicsit követni, hogy mégis mire költök. Az lenne a kérdésem, hogy excelben van e olyan függvény vagy valami amivel a következő dolgot meg tudnám csinálni : egyik cellába beírom, hogy mennyi pénzem van, aztán egy másik cellában pedig kiírja, hogy abból mennyit költhetek el NAPONTA, hogy X összeg maradjon a következő fizetésig (kb 30 napos intervallum).
Remélem nem túl zavaros. :D
Mint majdnem mindenre erre is van egy egyszerű template:
A bevételeket és a kiadásokat tudod megadni és kiszámolja neked, hogy mennyi marad:
Ehhez még függvény sem kell, csak minimális józan paraszti ész.
Van x ft bevételed, ebből y forint az összes kötelező kiadás, mint rezsi, számlák, bérlet, hitel, kaja nagybevásárlás stb, a maradékot meg osztod a hónap hátralévő napjainak számával.
Második, na ne mondd. :D Te nagyon okos vagy.
Erre magamtól is rájöttem. Jézusom...:DDD
Attól hogy ki tudom számolni ezt még nem jelenti azt, hogy tudtam volna, hogy excelben hogyan kell ezt elképzelni. De veled is kint van a sz@rból az ember. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!