Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A VLC miért nem játszik le...

A VLC miért nem játszik le semmit amit letöltök?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen kb 3 hete letöltöttem egy filmet és nem játszotta le csak a hang ment. Később letöltöttem még egyet hogy megnézzem nem e csak a letöltött filmekkel volt valami gáz, de nem. Amiket régebben letöltöttem és korábban is lejátszotta azokat továbbra is lejátsza. Mit lehet a gond?

2018. okt. 4. 19:02
1 2
 11/18 Alain Delon ***** válasza:
10: De én nagyon jól megvagyok a VLC nélkül. Mint írtam, a QMPlay2 tökéletes!
2018. okt. 5. 20:40
 12/18 anonim ***** válasza:

# 11

Persze, csináld ahogy jó neked :)

Az biztos hogy én maradok a VLC mellett,

linuxon úgyis jól fut, (nyilván a magadfajta ritka kivételt leszámítva)

némelyiken előre telepített,

de amiben meg mégsem annál ott van a repóban és 1 perc alatt fel is installálta,

u.i. kipróbáltam a QMPlay2-t is, csak hogy ne beszéljek tapasztalat nélkül,

nem rossz elismerem, ellenben sajnos még gyerekcipőben jár felhasználóbaráti szempontból, átlagfelhasználók, sőt komolyabb ismeretek nélkül rendelkezők installálás résznél el fognak akadni, ha ezt megoldják, meg persze a platformfüggetlenséget akkor lehet még én is fogom tudni javasolni másodlagos videónézőnek.

2018. okt. 5. 22:03
 13/18 anonim ***** válasza:

visszavonom az előzőt, eléggé elrejtve ugyan de megtaláltam az installációs letöltős oldalát, ráférne legalább egy puritán kis weboldal ha más nem :)

[link]

2018. okt. 5. 22:06
 14/18 Alain Delon ***** válasza:
13: "ráférne legalább egy puritán kis weboldal ha más nem :)" Ebben egyet tértünk, bár nekem repóból pikk-pakk felment. Ugyanakkor nekem a használatával semmi bajom, és ahogy írtam, jobban teljesít ugyanolyan feltételek mellett, mint a többi.
2018. okt. 6. 21:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem a QMPlay2-er, nekem a KmPlayer, nekem a Vlcplayer, nekem PotPlayer...vicces.
2018. okt. 7. 09:11
 16/18 Alain Delon ***** válasza:
15: Hát haver, elég kézenfekvő, ha valami nem működik, mást kell próbálni.
2018. okt. 7. 20:54
 17/18 anonim ***** válasza:
16: Az igaz. De emiatt lehúzni a VLC-t mert nálad - állítólag kodekprobléma miatt - nem működik, ezért egy kicsit gáz...
2018. okt. 8. 15:48
 18/18 Alain Delon ***** válasza:
17: Mindenesetre érdekes, hogy ugyanolyan feltételek mellett a másik hibátlanul működik.
2018. okt. 8. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!