Milyen videóletöltő programot ajánlanátok akár Firefoxhoz, akár Chrome-hoz?
Régebben a Flash Video Downloadert ajánlották ugyanitt, az be is jött, két évig használtam, de mostanában egy csomó videót nem hajlandó letölteni, vagy csak kis felbontásban, mert telepíteni kellene még hozzá a Video Converter FVD Downloader Module-t. Ezekkel a plusz telepítendő dolgokkal kapcsolatban bizalmatlan vagyok, persze lehet, hogy ok nélkül. (Olyan esetre is emlékszem, hogy a Flash Video Downloader nem érzékelte a futó Youtube-videót.)
Körbenéztem ezen az oldalon, és többen is ajánlották az Onlinevideoconverter.com oldalt. Kipróbáltam volna, de nem működött, a megadott Youtube-videóra ezt írta ki: This video cannot be converted, please try another link.
Mit ajánlotok?
Köszönöm előre is!
Ha beírsz valami ilyesmit Googleba találsz még ahhoz az oldalhoz hasonlókat:
Youtube video download
Vagy
Youtube converter
Úgyan így, minimális ésszel lehet találni kiegészítőket böngészőhöz, ha van. (Angolul add-on vagy Extension-t kell keresni)
All Video Downloader Professional
Nagyon profi a kicsike! Még nem találtam olyasmit, amit ne kapna le!
Köszönöm az érdemi válaszokat.
Csak hogy világos legyen: nem arra voltam kíváncsi, hogyan találhatok letöltőmodulokat (némelyik válasz arra enged következtetni, hogy volt, aki ezt hitte), hanem hogy melyek a használhatók, mit ajánlanak azok, akik az én nullás szintemnél jobban értenek hozzá.
Az utóbbi időben nem telepített programot használok, hanem ezt az oldalt. Elvileg csak hangot és videót is le tudsz tölteni vele.
ytmp3.cc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!