Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért akadoznak a 4K filmek...

Miért akadoznak a 4K filmek vlc playerben?

Figyelt kérdés
hdd-ről és ssd-ről sem sikerül normálisan lejátszanom. folyamatosan akad a kép(nem csak néha megakad), nézhetetlen!!

2018. szept. 29. 06:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tuningoltam manuálisan a kártyát. Csak a gyárilag ajánlott értékeket használtam. OC módban emel 25mhz-et az órajelen csökkentett módban csökkent ugyanennyit. Ezt a mellékelt programmal lehet kapcsolgatni de mind a 3 módban ugyan az a helyzet.
2018. szept. 30. 12:52
 12/17 A kérdező kommentje:
És próbáltam már úgy is hogy videókártya nélkül, intelrált grafikus meghajtóval az alaplapba dugva a hdmi kábelt és úgy is ugyanaz a szaggatás van.
2018. szept. 30. 12:55
 13/17 A kérdező kommentje:
kipróbáltam a 2.2.8-as verziót és érdekes módon ezen nem szaggat úgy de itt meg nagyon szar a kép és néha megakad és szétcsúszik főleg pörgetéseknél. ez sem lesz jó de nagyon érdekes hogy ezen viszonylag folyamatos a kép amikor nem akad meg. szóval nincs az a folyamatos szaggatás
2018. okt. 1. 07:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Próbáldki Live Linux rendszeren, hogy kizárható legyen hardveres hiba.

Ha ott is akad, akkor lehet eggyesével tesztelni a hardvereket.

Ha ott nem, akkor szoftveres gond, lehet valami kártevő vissza mászik az egyik telepítő fájlból amit használsz.

2018. okt. 1. 11:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az a live linux de ettől függetlenül kizárnám a hardveres gondod. Most a windows belső lejátszójával újra le tudom játszani viszonylag normálisan miután frissítettem. És ha hardverekkel lenne gond akkor annak máshol is jelentkeznie kellene nem? Pl játékok alatt vagy ha youtubeon nézek 4K videót stb... mert ezek tökéletesek
2018. okt. 1. 12:30
 16/17 A kérdező kommentje:
A kártevőket is kizárnám mert usb-röl telepítettem minden programot azokkal a telepítő fájlokkal amiket a korábbi rendszeremnél is használtam. maxium frissítettem őket a programon belül.
2018. okt. 1. 12:38
 17/17 A kérdező kommentje:
MPC-HC programmal simán megy és pörgetés közben is tökéletes. Le is szedtem a Vlc-t, nem tudom mi volt vele és nem is érdekel!! MPC-HC a legjobb!! nevetséges...
2018. okt. 1. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!