A bittorent mennyire biztonságos?
Van rajta szerintetek valamilyen vírus vagy akár file ami képes arra hogy ki szivárogtassa a gépemről az adatokat?
Vagy telepítsen a gépemre egyébb finomságokat?
Pl:Trójai,Keylogger,Stb.
Most az avast védi a gépem.
Amin egy Winfos 10 futt.
A bittorrent, mint ez egyik torrentkliens, a bittorrent, mint protokoll, vagy a letöltött tartalmakra gondolsz?
A Bittorrent, mint egy kliens, elvileg tiszta. Persze ettől még tartalmazhat vírust, főleg ha nem a saját weboldaláról töltöd le.
A bittorrent, mint protokoll elvileg nem tartalmaz olyan lehetőséget, hogy olyan adatokat tegyen közzé, ami nem a letöltéshez tartozik. Ettől még a protokoll felhasználható akár arra is, hogy az adataid kiszivárogjanak.
A bittorrent protokollal letöltött adatok, elsősorban programok, nyilván bármit tartalmazhatnak, így akár vírust és bármilyen rosszindulatú programot is.
Koplárovics Béci:
Én elsősorban filmeket akkarok letölteni.
Köszi a választ.
Virustotal-al le ellenőriztettem és full vírus az egész.
Ilyenek vannak rajta.
W32/GenPua.8544EEDF!Olympus
DrWeb
Program.Unwanted.3148
ESET-NOD32
a variant of MSIL/WebCompanion.A potentially unwanted
TrendMicro-HouseCall
Suspicious_GEN.F47V0815
Ilyen helyzetekre szoktam azt mondani hogy.
A malwarebytes legyen veled. :)
Qbittorentet használok, nekem bevált, nem vírusos. Te meg ki tudja, hogy mit és honnan szedtél le.
"Koplárovics Béci nevű felhasználó válasza:
Te meg ki tudja, hogy mit és honnan szedtél le."
1, Ne írj nekem ilyen gúnyos hangnem-ű válaszokat.
2, Innen szedtem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!