Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az msn plus és a discovery...

Az msn plus és a discovery tényleg nem "szeretik" egymást?

Figyelt kérdés
Mivan ha felrakom egyszerre mindkettőt? Discovery jobb vagy a plus?
2010. jún. 22. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
A discovery egy msn-hez való program, ami több dolgot tesz lehetővé msn-ezés közben. Nekem plus-os msn-em van, de nem tudom letölteni rá a discoveryt, mert veszélyesnek tartja a vírusírtóm.
2010. jún. 22. 18:23
 2/3 anonim válasza:
Én először a discovery-t tettem fel, aztán a plust. Nálam a discovery onnantól fogva nem ment (nem biztos hogy a plus miatt). Sztem a plus jobb
2010. jún. 22. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem fent van mind2 egyszerre, működik jól.

igaz múltkor is fent volt mind2, akkor például nem tudott naplózni az msn hiába volt beállítva (letöröltem a discovery-t utána megjavult)

discovery-ben sokkal több mindent tudsz beállítani, de sztem felesleges dolgokat, így én plus-t használok (most csak azért van fent discovery mert megnéztem benne egy beállítást és még nem töröltem)

2010. jún. 22. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!