Mi a neve annak a programnak amivel videókat lehet szerkeszteni javítani?
Sziasztok van néhány esküvői videóm amik fejel lefele vannak ill oldalra vannak borulva.
Elvileg van olyan program amivel ezt a hibát lehet korrigálni, ha van ilyen akkor mi a neve?
Mit keresek?
Keresek de nem találok meg felelőt.
három félével próbálkoztam eddig és vagy reklám verzió vagy nincs ilyen opció benne vagy nem lehet installálni mert vírust érzékel a gép!
Ha pedig egy kicsit komolyabb alkalmazást keresel, a SharewareOnSale oldalon még éppen elérhető ingyenesen a CyberLink Director Suite.
4 szoftvert tartalmaz, köztük egy videószerkesztőt.
#3:
Ez érdekes, mert nem emlékszem rá, hogy valaha is ajánlottunk volna ilyen hasznavehetetlen trágyákat normális program helyett. Talán érdemes lenne megnevezned ezeket, hogy ezentúl vegyük ki őket a felsorolásból. Nem kár értük, elvégre így is tucatszám marad még, nemde?
Én a magam részéről nem ismerek olyan videószerkesztőt, amelyikkel ne lehetne megcsinálni, igaz, hogy Avidemuxnál nem is adom alább...
Van abban igazság amit mondasz!
Csak én mindég kifogom az olyan okostojásokat akik vagy nem olvassák el a kérdést vagy egyszerűen csak oda fingják válaszként hogy a google a barátod, google, benne van a megoldás a kérdésben ecet, ecet
baszus ha segítséget kér az ember akkor valószínű hogy nem tudja hogy mire van szüksége ill próbálkozott már a googlén.
amúgy a progik amikel fel sültünk így vagy úgy: - filmora
- videopad
- openshot
- Movavi
video
editor
- Windows
movie
editor
„Csak én mindég kifogom az olyan okostojásokat akik... ...csak odafingják válaszként hogy a google a barátod, google, benne van a megoldás a kérdésben ecet, ecet”
Ezt a megjegyzésedet nem egészen értem, de úgy tűnik, most az egyszer nem volt szerencséd, kaptál programnevet is, és senki nem hozakodott elő a Guglival. Legfeljebb a helybeli keresősorral, amelynek a saját „videószerkesztő” témacímkédre kiadott 42 oldalnyi találatában csak az ingyenesek között is bogarászhattál volna alkalmas programokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
A te esetedben a leghétköznapibb 90 (illetve 180) fokos elforgatásról van szó. Én sebtiben az OpenShot, ShotCut, VSDC és a Blender programokkal próbálkoztam, ezek mind tudják, internetes rákeresés alapján valószínűsítem, hogy a VideoPad Free, Windows Movie Maker és a VirtualDub is. A Lightworksről meg a fizetős profiszoftverekről látatlanban feltételezem, hogy képesek rá.
A feladat, kevésbé kényelmesen, de megoldható VLCvel, parancssoros FFMpeggel is.
Ezek közül meg egyiket sem próbáltam, de elvileg épp erre valók:
Háát papuskám, nem értelek. Free Video Flip and Rotate a világ legegyszerűbb programja, pont azt a célt szolgálja, amit szeretnél... Semmi extra, célprogram.
De az Ajánlott AviDemux is príma lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!