Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem ismeri fel a W7...

Miért nem ismeri fel a W7 Intézője rögtön a C meghajtó tartalmát?

Figyelt kérdés
A C-re billentve az Intézőben egy zöld csík indul el felül egy sávban és lassan ér el a végére mire megjelenik a C tartalma. Ez régebben egy villanás volt.

2018. szept. 10. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Mióta van ez? Lehet, hogy haldoklik a merevlemez. Akkor szokott ilyeneket produkálni. Más aspektusban is lassult a gép, vagy csak a C listázásánál?
2018. szept. 10. 12:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát kb fél éve, és egyébként is lassul a gép. A C meghajtó egy SSD, viszonylag új, kb 2 éves.
2018. szept. 10. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Én megnézném, hogy "mi a helyzet" az SSD-vel HDD Sentinel-ben nézve, ha rendben, akkor egy újratelepítést nyomnék.
2018. szept. 10. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Osztom utolsó véleményét. A hd sentinel ( [link] elég jól ki tudja szűrni, ha valami gond van. Ha a health olyan 30% alatt van, akkor az már gondot jelent, nem ártana cserélni. Ellenkező esetben egy újratelepítés megold mindent (Win 7-et anno évente raktam újra szinte, mert vagy belassult, vagy én rontottam el valamit. :D)
2018. szept. 10. 19:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Az ssd jó. Az újratelepítéssel a többi program pl.Nero is újratelepítendő, vagy nem bántja?
2018. szept. 12. 09:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Minden. Az összes telepített program és az összes beállítás (továbbá minden ami a C meghajtón van) elvesződik. Ez egy kisebb kellemetlenség.
2018. szept. 12. 11:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát veszek egy mély lélegzetet és kiveszek egy szabadnapot ehhez. Sajna néhány programhoz új jelszókat kell beszereznem, ami elég húzós lesz. Kösz.
2018. szept. 12. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!