Valaki segítsen! Miért nem tudok letörölni egy mappát?
Figyelt kérdés
Valamiért nem engedi letörölni. Azt írja hogy kérjek hozzáférést. Valaki segítsen, hogy hogyan törölhetném le mert szétrobbanok.2018. szept. 9. 15:46
1/10 anonim válasza:
Indítsd újra a gépet. Utána valószínű le tudod törölni.
2/10 anonim válasza:
Ha mégsem, akkor "benyaltál" egy rohadt kis vírust. Ismerem.
3/10 anonim válasza:
#2 vagyok:
Ha vírus, a Panda felismeri és leszedi.
4/10 A kérdező kommentje:
Lefuttattam, de nem talált semmilyen vírust. Az újraindítás sem segített. Valami más ötlet?
2018. szept. 9. 22:06
6/10 anonim válasza:
Ha semmi eddigi nem segített, akkor még megpróbálhatod valami live linux-al elindítani a gépet és az alól letörölni.
7/10 anonim válasza:
#2 vagyok.
Itt nem az a kérdés hogy hogyan töröld a mappát, hanem az hogy MIÉRT nem tudod törölni. Ezek szerint fejlesztették a kis szemetet, és már a Panda sem ismeri fel. Ez egyébként egy trójai. Ha én volnék a helyedben, gondolkodás nélkül újra raknám a rendszert.
Vigyázz!
Minden memórián képes terjedni, tehát ha arról van szó amit sejtek, akkor az összes pendrive és telefon fertőzött amivel kapcsolatba került a géped. Ne nézegesd az USB-s cuccokat, mert úgy rejti a fájlt hogy gyakorlatilag láthatatlan. A megoldás az hogy lemezről vagy USB-ről bootolsz valamit, amivel mindent leformázol!
8/10 anonim válasza:
Még valami! Az USB-n lévő verzió AUTORUN, tehát ha nem figyelsz, még így is megszívathat!
9/10 A kérdező kommentje:
Az elég volt hogy a gépet alaphelyzetbe állítottam? Letöröltettem vele mindent.
2018. szept. 13. 07:11
10/10 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDD valaki ír egy regényt ő meg rákérdez hogy jó-e az alaphelyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!