Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki segítsen! Miért nem...

Valaki segítsen! Miért nem tudok letörölni egy mappát?

Figyelt kérdés
Valamiért nem engedi letörölni. Azt írja hogy kérjek hozzáférést. Valaki segítsen, hogy hogyan törölhetném le mert szétrobbanok.

2018. szept. 9. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Indítsd újra a gépet. Utána valószínű le tudod törölni.
2018. szept. 9. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha mégsem, akkor "benyaltál" egy rohadt kis vírust. Ismerem.
2018. szept. 9. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:

#2 vagyok:

Ha vírus, a Panda felismeri és leszedi.

2018. szept. 9. 17:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Lefuttattam, de nem talált semmilyen vírust. Az újraindítás sem segített. Valami más ötlet?
2018. szept. 9. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:

DeadLock.

[link]

2018. szept. 10. 11:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha semmi eddigi nem segített, akkor még megpróbálhatod valami live linux-al elindítani a gépet és az alól letörölni.
2018. szept. 10. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

Itt nem az a kérdés hogy hogyan töröld a mappát, hanem az hogy MIÉRT nem tudod törölni. Ezek szerint fejlesztették a kis szemetet, és már a Panda sem ismeri fel. Ez egyébként egy trójai. Ha én volnék a helyedben, gondolkodás nélkül újra raknám a rendszert.

Vigyázz!

Minden memórián képes terjedni, tehát ha arról van szó amit sejtek, akkor az összes pendrive és telefon fertőzött amivel kapcsolatba került a géped. Ne nézegesd az USB-s cuccokat, mert úgy rejti a fájlt hogy gyakorlatilag láthatatlan. A megoldás az hogy lemezről vagy USB-ről bootolsz valamit, amivel mindent leformázol!

2018. szept. 11. 07:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Még valami! Az USB-n lévő verzió AUTORUN, tehát ha nem figyelsz, még így is megszívathat!
2018. szept. 11. 07:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Az elég volt hogy a gépet alaphelyzetbe állítottam? Letöröltettem vele mindent.
2018. szept. 13. 07:11
 10/10 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDD valaki ír egy regényt ő meg rákérdez hogy jó-e az alaphelyzet
2018. okt. 2. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!