Windows 10-re milyen virusirtót ajánlotok?
A Defender megítélése jelentősen javult.Ahogy az első válaszban elhangzott:
"Ha nincs semmi extra igényed, akkor a Defender mára kinőtte magát egy használható eszközzé."
Extra igény esetében meg kell fontolni, hogy megmaradsz az ingyenes megoldásoknál vagy ( még extrább igények ) fizetőset választasz.
A vírusvédelmet érdemes lehet kiegészíteni a Malwarebytes ingyenes ( vagy fizetős ) megoldásával.Ez utóbbihoz hasonló a Zemana terméke is.
Pici kiegészítés a fentiekhez.
A Win 10 defendert ki lehet kapcsolni egy registry file-al. (nekem is ki van)
Ha tudod hogy mire lehet rá kattolni és nem járkálsz olyan oldlakra+van add blockered akkor szerintem felesleges. Engem rohadtul idegesített hogy minden sz@rt le tiltott amit telepítettem. Hagy én döntsem már el hogy mit akarok telepíteni és mit nem :D Jó pár éve nincs vírud irtóm eddig 1x sem kaptam be vírust. DE tapasztalatlanabb felhasználóknak tökéletes a defender ha win10-ről van szó. Ha win 7 ajánlom az avast+comodo tűzfal kombót. Az meg fog mindent. Ha meg fel akarnak törni hidd el hogy fel fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!