2010-es Microsoft Office Word-ben hogyan lehet beállítani úgy az oldalszámozást, hogy ne vágjon le részt a papír aljából?
A margóbeállításoknál keskeny margóra van állítva. De az a baj, hogyha beállítom, hogy legyenek oldalszámok, akkor az aljából levág egy jó nagy darabot. A levágást úgy értem, hogy a szöveg alja feljebb kezdődik, mint oldalszámozás nélkül. Oldalszámozás nélkül van másfél centi a papír szélétől, oldalszámozással meg van 3 centi. A kérdésem, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy ne legyen így? Azaz hogyan lehetne beállítani, hogy a szöveg ne kezdődjön távolabb a papír szélétől?
Illetve másik kérdésem, hogy hogyan lehetne beállítani, hogy az oldalszámozás ne az első oldaltól kezdődjön, hanem a másodiktól, és onnan kezdje a számozást, hogy 1, 2, 3?
Van két hírem. Az egyik az, hogy így sem igazán értem :/
A másik az, hogy találtam a neten egy nagyon jó oktatóvideót, ahol elmagyarázzák pár lépésben :) És sikerült megcsinálnom!! :D Úgy örülök neki. :)
Azért köszi a segítséget, mert tudom, hogy te is jól magyaráztad, csak én nem értettem.
Ez az az oktatóvideó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!