A bajom hogy nem indul el a géppel együtt a videokártya ventilátora!? Videokártyám: NVIDIA GeForce GTX 1050 2gb
Figyelt kérdés
Amikor bekapcsolom a gépet nem indul el a videokártya ventilátora és tudom hogy van erre videokártya kezelő program csak nem tudom honnan tudnék ilyet szerezni?
Videokártyám: NVIDIA GeForce GTX 1050 2gb
2018. szept. 1. 00:32
1/10 Gábor_79 válasza:
Milyen gyártmány? Lehet nem is kell neki olyankor forognia. Terhelés folyamán sem működik?
2/10 A kérdező kommentje:
A Milyen gyártmány? kérdést nem nagyon értem mire gondolsz pontosan mert a nevét leírtam azon kívül mire gondolsz. Annyit tudok még hogy Windforce magyarul ventilátorok 2db van rajta a videokártyán. Terhelést pedig nem tudom hogyan hozzak ki belőle mivel olyanok vannak telepítve amiket elbír a gépem.
2018. szept. 1. 00:44
3/10 A kérdező kommentje:
Sikerült terhelést csinálnom azzal hogy több nagy gépigényű játékot elindítottam és csak a proci hűtő gyorsult be de az alapból is megy.
2018. szept. 1. 00:49
4/10 Gábor_79 válasza:
Az Nvidia a chipet szállítja, de az egész videókártyát más gyártók rakják össze, mint Asus, Gigabyte, MSI, stb. De a windforce-ból már lehet tudni. Azért érdekes, mert így utána lehet nézni, - mert nem általános dolog - hogy fél passzív módon működik e.
5/10 A kérdező kommentje:
A dobozára Gigabyte van írva. Itt egy kép a dobozról: [link]
2018. szept. 1. 00:56
6/10 A kérdező kommentje:
Még mindig a kérdésem hogy valaki tud-e olyan programot küldeni ami elindítja a vidi kártya ventilátorait?
2018. szept. 1. 00:57
7/10 Gábor_79 válasza:
A kártya saját gyártói oldalán van rá program. Mind ventiszabályzásra, mind órajel állításra alkalmas. [link]
Egyébként adott hőfok alatt nem forog a ventilátora; nem kell megijedni. Ha elindítottál éppen egy-egy játékot, akkor sem biztos, hogy egyből felpörög. A programmal bekapcsolhatod, hogy folyamatosan forogjon. Én is azt használom, csak én inkább kikapcsolom a légkavarást, hogy ne szedje a port. Az alsót használom, a régebbit. Xtreme Engine [link]
letoltesi link [link]
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2018. szept. 1. 01:08
9/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, alapjaraton nem mennek a ventik, orulj beki csendesebb a gep. Msi afterburnerben tudod szabalyozni a ventillatorok sebesseget.
10/10 anonim válasza:
100%-on ilyan hangja van mintha egy rwpulo szalna fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!