Sin City effect, de hogyan?!
Szeretnék a filmből ismert fekete - vörös effektet készíteni, de sehol nem találtam olyan programot, ami ebben segítene nekem. Illetve, de...találtam egy csomó ilyen ingyenes programot, de azokkal az a helyzet, hogy rápakolnak a képre egy szürke filtert és "színezés" címszó alatt ezt a filtert lehet leradírozni a kívánt részekről. Viszont: Ha az ominózus rész nem vörös, amire igény lenne, akkor semmi sem változik csak, hogy a feltöltött kép háttere szürke lesz a kisatírozott részek pedig eredeti színűek maradnak.
Nekem olyanra lenne szükségem, ahol satírozás helyett ezt az effektet vörös szín helyettesíti. Ha a feltöltött kép eredetileg is tartalmaz vörös részeket, akkor az úgy jól néz ki, de a többi nem vörös terület ugyanolyan eredeti színű marad sajnos.
Tudtok nekem valami olyan programot vagy online oldalt ajánlani, ahol el tudok készíteni vagy használni tudok ilyen effektezést?!
NEM, köszönöm a photoshop-al ki van a t#k#m, az nekem túl bonyolult, túl összetett és tárhely sincs a gépemen hozzá. Lány vagyok, szóval a lehető legegyszerűbb programra lenne szükségem. :D
Gimpem például van és használom is! :-o
Azzal, hogy lehet ilyen képeket készíteni?!
#4:
Az ezzel kapcsolatos aggályait már közölte Kérdező:
„Ha az ominózus rész nem vörös, amire igény lenne, akkor semmi sem változik csak, hogy a feltöltött kép háttere szürke lesz a kisatírozott részek pedig eredeti színűek maradnak.”
Tehát nemcsak az eredetileg is vörös színeket akarja úgy hagyni, hanem minden neki tetsző helyen vörös-fekete skálát szeretne. Itt van egy próba az általam javasolt módszerrel (elnézést a pontatlan munkáért):
A pirosításnál az első kép a szorzóréteget, második az eredményt mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!