Tényleg szar a windows vista?
Bizony a win7 nagyon reklámozva van/volt de van egy dolog a win7-ben és a win developer -ben amitől beigazolódik hogy a vistát javították csak ki és raktak bele fölösleges dolgokat
amikor telepítesz egy olyan programot amihez rendszergazdai jogosultság kell akkor megjelenik a nyelvi eszköztár egy külön tálcán nos hát nem értem hogy miért nem olyan vastag és átlátszó mint a 7-ben lévő tálca (magyarul a nyelvi eszköztár a 7ben és a developerben fekete és olyan vastag mint a szeretett vistámé) Hiába mióta elment Bill Gates nyugdíjba nem tudnak újat kitalálni... :/
Hát szerintem a legjobb a windows 98 :) , komolyra forditva a dolgot nekem xpvel anyi bajom volt hogy igy a vége fele (a támogatásra célzok tudom 2014 ben fog de mostanság) fagyott és elég hamar lassult és állandoan szorakoznom kellet vele valami kisseb dolgot amugy király az xp , a vista már stabilabb most én leszarom hogy jaj csilivili de ez a csili vili rendszer elég stabilabb mint a windows xp . 1x feltettem nagyon sokáig ment a gépemen és kijött a 7 mondom uj rendszer juhé váltok hát az is ment 1 ideig de az elég szépen belasult pucoltam de akkor is sokszor tetem ujra de mégis a windows 7 sem rosz az is elég stabil mint a vista tehát ezek nagyon jó rendszerek mielöt valaki fikázná hogy jaj szar a vista tudatom a 7 a vista motorjára épül és ezt fejlesztetek rá pár dolgot magyarul ha a vista tényleg szar lenne akor ez is naés jöjjön a gép amin fenn voltak a rendszerek:
phenom 2 x2 3ghz, 2gb ddr2 ram , ati hd3650 512mb dx 10,260gb hdd
persze a windows 98 is jo volt a maga idejében :D üdv ati
25. ik vagyok [link]
ezt olvasd el röviden azért találják szarnak a vistat mert a micorosft sok elözetest negedett ki és atorren oldlakon ez votl fetléve végleleges verzioként ami miat sok a driver hiány illetve rosz tapasztalat után mondták hogy szar a vista és azért kér több gépet mert akkor am érnönökök 2001 be az xp megjelenése után kezdték fejleszteni és ugy számolták hoa hardver piac 1 szálon 3-5ghz procik elsznek de elterjedt a töb szálon való futatás és nem ezt beszélték meg . a öbit meg találod benen .
Kipróbáltam!
Kezdjük a géppel (Kérlek ne nevess! ):
CPU: AMD Athlon 2200+ (1500Mhz)
RAM: 1 Gb 333Mhz
Video: NVIDIA GeForce4 MX4000 (128Mb)
Windows Vista:
Simán felment rá!
Kipróbáltam, nézelődtem rajta... hááát... Mit mondjak?!
90%-ban ugyanaz az sz@r (Ne haragudj nem tudom szebben kifejezni) mint a windows 7.
Mind a 2 operációs rendszer MEGZABÁLJA a rendszert.
A windows 7 még kicsit több RAMot zabál..
Szerintem, ha játszani akarsz vagy jóformán akármit csinálni és nincs egy ÚJ* géped, akkor XP!
Csak az "izmosabb gépekre érdemes felrakni az új fo$okat.
Az AERO szép, de áááhhh... Ugyanmár!
Próbáld ki ha akarod! Szépnek szép a 7-es is, de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!