Radics Peti milyen programmal készíti a videóit?
Többek közt az érdekelne, hogy tudnám bevágni magam én is filmekbe mint ahogy ő tette ebben a videóban: https://www.youtube.com/watch?v=hvJnopN09Hw
Meg jó lenne olyan program is amivel szinkron színész lehetek és több karakternek tudom adni a hangját.
Mennyi idő ezekbe beletanulni? Szeretnék saját csatornát, nem gameplayt meg minecraft szerűt, mert abból már van sok. Kreatív szeretnék lenni.
Sejtettem hogy nem forgatja le külön a színészekkel a film részleteket. Egy szinkron paródia miatt csak nem ülnek össze :D
Köszönöm a választ, rá fogok keresni a programokra.
„bevágni magam”
Ehhez a zöld hátteres (green screen) technikára keress rá. Kapcsolódó: Blue screen, chroma key. A videószerkesztők általában tudják kezelni az így készült feltételeket, nem a programon múlik.
„szinkronszínész lehetek”
Az Audacity alkalmas arra, hogy össze-vissza módosítgasd a felvett hangodat. Arra viszont nem alkalmas, hogy valakinek a hangján beszéljen helyetted -- mint ahogyan más program sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!