Ilyesmi zenét milyen progival tudok csinálni? HELP!
http://www.youtube.com/watch?v=rHogyg3Iy-A&feature=related
Ilyen jellegű zenét mivel tudok csinálni?
Milyen program szükséges??
Ha van link,akkor azt is küldjetek.
Köszönöm a válaszokat.
reason-nel mindenféle zenét meg lehet csinálni...letöltöd torrentről a progi,plusz refilleket hozzá és kész...
amugy meg egyik napról a másikra nem fogod megtanulni használni...:)nem olyan könnyű jó zenét csinálni vele...de ez a legjobb ilyen program ezen a téren...(:
első vagyok...hát akkor vitatkozzunk...az fl studionak szerintem förtelmes minősége van...
és amikből egyértelműen látszik,hogy a rízön mennyivel jobb,az az egyik;hogy a rízönt nem fél óra alatt lehet megtanulni kezelni,hanem kicsit több...mondjuk pár hónap...és az fl studio az 100mega kb,a reason pedig 3giga...
Abból kiindulva, hogy a kérdezőnek fogalma sincs, milyen programmal állon neki a projektnek, inkább egy egyszerűbb zeneszerkesztő programot ajánlottam. A Reason nem tartozik ebbe a kategóriába, bár az FL sem egy kétgombos automatán működő progi. Mindketten nagyon jól tudjuk a különbségeket az említett két program között(míg a Reason saját mintákat, szoftszintiket használ, addig az FL főleg a kompatibilitása miatt közkedvelt), ám a kérdezőnek gondolom nem szándéka ezeket így elsőre tudni, inkább csak a kiváncsiságát próbálta eme kérdéssel csillapítani.
Én így gondolom :)
Egyébként meg: kinek a pap, kinek a papné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!