Hogyan telepítsem az XP-t a Windows 7 mellé? Mert már mindenhogyan próbáltam de SEHOGYSEM működik.
Próbáltam úgy hogy 1.-nek XP utána Win7 és utána csak a Win7 indult el... bárhogyan is próbáltam beállítani hogy meglegyen a rendszerindítási menüben az XP ha sikerült is nem tudtam elindítani mert hibát írt ki... aztán ha meg véletlen sikerült megcsinálnom valahogy akkor ugyan ez volt csak akkor a Win7 nem akart se hogysem elindulni....
Úgy is próbáltam hogy Win7 és utána az XP és úgysem jó akkor ugyan így de csinálni akartam 1 javítást Win7 re de nem sikerült... mivel valami hibát írt ki hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval vagy micsoda... pff hát én ezt nem értem.. ez nekem már magas...
Természetesen KÜLÖN partíción van az XP-Win7
Aki válaszol az azért visszanézhetne a válaszomra hogy sikerült-e vagy nem...
Ennyire azé nem tudok angolul xD
Amúgy NTFS mind2 partíció
Akkor ez a hiba.
Mind a 2-nek elsődlegesnek kell lennie.
Ha mind a 2 elsődlegesnek van formázva akkor úgy működni fog alapból ügyeskedés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!