Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom törölni a Gyakori...

Csicsky kérdése:

Hogyan tudom törölni a Gyakori Kérdésekre való bejelentkezésnél megnyíló ablak tartalmát?

Figyelt kérdés

Amikor a Gyakori Kérdésekre bejelentkezek, akkor meg kell adnom az e-mail címemet és a jelszót.

Ha az egér bal gombjával rákattintok az „E-mail címed:“ ablakra, akkor kinyílik egy ablak az email címekkel. Mivelhogy ezek között több olyan is van, ami nem aktuális, illetve elgépelések is akadnak közöttük, szeretném ennek az ablaknak a tartalmát törölni, hogy utána csak az aktuális e-mail címet tartalmazza. Ez a törlés hogyan lehetséges? Máskülönben Google Chrome böngészőt használok.

2018. aug. 16. 11:41
 1/5 tabaki ***** válasza:
100%
Próbáld meg azt, hogy az ablakban ráállsz a fölösleges névre, és megnyomod a Delete billentyűt.
2018. aug. 16. 12:03
 2/5 A kérdező kommentje:
A Delete billentyűvel nem lehet törölni. Az egér jobb gombjának a megnyomása esetén szintén nem történik semmi (nem nyílik meg semmi).
2018. aug. 16. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
A címsortól jobbra, a nagyító és a csillag ikon mellett lévő kulcs ikon kell neked. Ha esetleg nincs ott, akkor Beállítások -> Jelszavak kezelése (beírod a keresőbe, hogy jelszavak és kiadja).
2018. aug. 16. 12:35
 4/5 A kérdező kommentje:
A Google Chrome böngészőben nincsenek jelszavak elmentve és tárolva (megnéztem). Azonkívül itt nem elmentett jelszót akarok törölni, hanem az e-mail címként megjelenő ablakban található emailok listáját.
2018. aug. 16. 13:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Na, megvan a megoldás. A Shift+Del billentyűkombinációval lehet törölni.
2018. aug. 22. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!