Capitananus kérdése:
Egyik GPU driver sem működik a gépen. Sorban próbáltam ki őket, mindegyiktől máshogy fagy ki a gép. Megoldás?
Figyelt kérdés
lenovo y50-70es gamer laptop. geforce gtx 960m videokártya. win10.
Némelyik driver működik a telepitése után pár óráig aztán az első játék után kifagy, és utánna használhatatlan... a legújabb driverekkel jó ha 10. alkalomra eljutok az asztalig. a rengeteg kékhalálrol nem is beszélve. tudja valaki hogy mi lehet a gond? a gép frissen lett urja rakva eddig 8.1 volt rajta. vagy meghalt a videokártyám? akármi is legyen az interneten nem találtam hasonló problémát.
2018. aug. 11. 20:30
1/5 anonim válasza:
Próbáltad hogy a geforce experience tegye fel a drivert? Lehet nem jót szedtél le.
2/5 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy egyáltalán a VGA driver a gond???
Kapásból 6-8 féle oka lehet.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Ja feltételeztem, hogy 64 bites a win10-ed. Ha 32-es, akkor ez kell:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!