Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol találom a Lekacs. Exe...

Byakko kérdése:

Hol találom a Lekacs. Exe programot?

Figyelt kérdés
Géptelepítés közben elfelejtettem lementeni de szükségem lenne rá. Az oldal ahol előzőleg leszedtem megszünt így onnan nem tudom letölteni. Google értelmes találatot nem adott.

2018. aug. 10. 22:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi volt pontosan, mire használtad azt a programot?

Hol volt elérhető az az oldal?

2018. aug. 11. 01:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Látszólag az egész semmi más nem volt, mint egy időzített leállítás parancssor alapján. Azok pedig semmi mást nem csinálnak, csak helyetted lefuttatnak egy parancssort.

Ezt te magad is meg tudod kézzel csinálni, de akár parancsikont is létrehozni neki. A parancs egy leállítási utasítást küld a rendszernek, amely megadja hogy hány másodperc múlva kezdődjön. Ha azt akarod hogy a gép magától leálljon egy óra múlva (3600 másodperc), akkor ezt beírod a futtatásba:

shutdown -s -t 3600

A parancsban lévő számot pedig arra írod át, amire akarod.

Ha ugyanezt beírod egy jegyzettömbbe, és átnevezed .bat formátumra, akkor elindítva a programot ugyanazt kapod, mint a kérdéses.

2018. aug. 11. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!