Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem iso fájl-nál mit kell...

Nem iso fájl-nál mit kell kijelölni a daemon tools-al?

Figyelt kérdés

Érthetőbben:ha egy Iso fájl-t berakok a daemon tools-ba azt felrakja egy virtuális meghajtóra.

ha nem iso, akkor a progi mappájában kiad egy csomó fájl-t

Pl:exe,dll,msi stb.Itt csak egyet tudok kijelölni és azt teszi fel a virtuál meghajtóra.Ahonnan majd crac-elem.De melyiket jelöljem ki ?

VAGY NEM ÍGY VAN?

Nem tudom hogy érthető voltam-e ?

2008. nov. 2. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már jártam úgy, hogy azért nem tudtam elindítani valamit, mert kicsomagoltam, közben a rar file-t kellett volna csatlakoztatni.
2008. nov. 2. 20:59
 2/7 Hintalow ***** válasza:

amiben exe,dll, és egyéb fájlok vannak, az tuttti nem képfájl, és semmit nem kell csinálni vele a daemon toolsban.

Ismertebb képfájlok: ccd, cue, mds, nrg, iso kiterjesztésűek.

Ha valami olyan képfájllal találkozol, amit nem látsz a daemon toolsban, vagy nem kezeli, akkor lehet, hogy régi verziót használsz, és még nem ismeri.

Ha jól értem, te egy könyvtáron belül akarsz valamit mountolni, de szerintem nincs ott semmi képfájl...

2008. nov. 2. 23:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Megpróbálom érthetőbben leírni.:tehát hogy kell felrakni a virtuális meghajtora(crack-elés céljából) a nem Iso fájl-okat ?

Vagy ha nem lehet felrakni akkor ezekből a progikból hogy kell be crack-elni a játékot ?

2008. nov. 3. 06:22
 4/7 A kérdező kommentje:

A daemon-nál ,mikor kijön az ablak akkor lent az "all files" tehát minden fájlt mutasson van kijelölve.

Igy nem csak az iso fájl-okat mutatja ki.

Vagy ezt kellene másra állítani ?

2008. nov. 3. 06:26
 5/7 anonim válasza:

Ne minden file-t mutasson hanem minden képet, és akkor csak azokat a fájlokat mutatja meg amiket tud emulálni!

Remélem érthető voltam!

Az a problémád hogy nem tudod crarckelni a játékot, vagy feltelepíteni se tudod?

Zsan

2008. nov. 3. 13:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Crackelni nem tudom.Telepíteni tudom.
2008. nov. 3. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Én értem mit akarsz, csakhogy az teljes logikai bukfenc :D A cracket nem a lemezre, tehát a CD-képfájlra kell rámásolni, hanem abban a könyvtárban, ahol a játék telepítve lett, felül kell írni az azonos nevű fájlt. pl. C:\Program Files\Take Two\Grand Theft Auto III\ mappában ha van egy gta3.exe, és neked van egy olyan cracked, aminek szintén ez a neve, akkor ebbe a mappába kell másolnod, és felülírnod az eredetit. Az ISO fájl csak a telepítésre, és a játék elindítására szolgál (lemez nélkül van, hogy nem indulnak el), de valójában a Program Files-ban (vagy ahová telepítetted) van a játék maga.
2008. nov. 4. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!