Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Movie makerrrel keszitett...

Movie makerrrel keszitett videokat hogytudom atalakitani olyanná, hogy facebookon tudjam kuldeni, vagy feltolteni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 23:30
 1/6 DjImipapa ***** válasza:
Méretkorlátos a fb videóküldés. Meg nem mondom hány mb. Így végül is mindegy mivel készül, csak pici legyen. Wmw formátum jó lehet.....
2018. aug. 8. 06:40
 2/6 A kérdező kommentje:
A problemam itt az,hogy lementem a videot miutan keszvagyok es egy movie makeres ikon lesz,ha megnyitom is csak a movie makerrel jatsza le,es ha ranyomok hogy adatok 2 megabitet ir,pedig van 3zene benne,videok,kepek,es szoveg is,ezert is kerdeztem,hogy miert lehet ez,nem vagyok nagy gep szaki lehet,rosszul mentem le vagy at kell valahol ezt alitani csak nemtudom,hogy hol is
2018. aug. 8. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószinű a lementett project fájlt akarod lejátszani. Baloldalt vannak a video lementési lehetőségek és arra kattints amit a program javasol. Ezután töltheted fel a Facebookra, de ahogy jelzi az első, korlátozott. Ugy tudom max. 25MB
2018. aug. 8. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
"film mentése" bal oldalon.
2018. aug. 8. 12:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom sikerult,a fonatumban tudnanak segiteni melyik a legjobb minoseg,es melyiket lehet meg feltolteni facebookra?instagramra gondolom eselytelen 450 mb-tal :/
2018. aug. 8. 14:20
 6/6 DjImipapa ***** válasza:
Javasolt a h264-es kodeket , vagy Klite megakodekpakkot telepíteni, és amikor ki kell választani a kimeneti minőséget, elvileg kiírja, mekkora lesz a méret.
2018. aug. 9. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!