Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » FaceBook Értesítések Hiba?

Imre082 kérdése:

FaceBook Értesítések Hiba?

Figyelt kérdés
Facebook Értesítések gombra kattintva csak pörög és pörög a kis kör, de nem nyitja meg... Ez mitől lehet? Továbbá családtagomnak egy csengő az ikon, míg nekem egy földgömb.. Lehet frissítenem kellene valahogyan? Egy ideig inaktív voltam, de akkor miért nem frissítette automatikusan, amint visszatértem? Van erre valami megoldás, mert emailbe napona kapom a fontos értesítéseket, de megnyitni nem tudom, csak őpld. azt írja ha rámegyek egérrel, hogy "Új értesítés feladója: Kovács Éva" sTB.. Fb-nek is írtam de még nem reagáltak.

2018. aug. 6. 12:35
 1/1 Mr.Bab válasza:
Nekem is egy darabig ezt csinálta akár hol próbáltam megnyitni kivéve a telefonon az ikon frissítés nem rajtad múlik a facebooktól függ.
2018. aug. 8. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!