UTorrent nem kezdi el a letöltést, "Peerek keresése 0. 0%"-ot ír. Mit kell ilyenkor csinálni?

Ncore-on azért nem jellemző , hogy ne lenne senki...
Router beállításokkal mi a helyzet? Tűzfal meg van nyitva?

Állj!
A kérdező nem írta, hogy az ncore-on nem jön le a cucc!!!!
Azt írta, hogy a torrentprogit töltötte le az nCore-ról, tehát az nála működik. Gondolom a neten fellelhető tizenéves torrentekkel próbál tölteni amihez nincs seeder, de ezt már leírtam, látom feleslegesen!

"a torrentprogit töltötte le az nCore-ról"
Az ugye megvan, hogy az Ncore-ról nem programot, hanem torrenteket lehet letölteni?
Még ha meg is kereste azt a cikket, amit az első hozzászólás említett, hogy nem javasolják, ott is csupán egy átirányító link van az egyéb torrentkliensek saját honlapjára.

Igen, megvan. Letölti a torrentet nCore-ról majd ezzel magát a fájlt - torrentprogram maga - valakitől. Ergo ha a torrentprogram lejön akkor ott minden stimmel.
Vagy akkor én nem értem vagy a kérdező nem írja le a problémáját pontosan.
Ennyire nem bonyolult, próbálom összesítve, pontosan leírni.
NCore-ról letöltöttem 5 darab 2017 és 2018-as filmet (nem ezer éves fájlokat!), amint elindítom a uTorrentet, BitTorrentet elkezd dolgozni és egyből kiírja a Peerek keresése szöveget és itt megáll, nem megy tovább.

Megnézted azt, amit a 12-es írt? Szoktál-e seedelni? Ha megkeresed felül valahol az aktivitás gombot (skinenként más, nem mondok konkrétabbat :D), ott írja, hogy mennyit töltöttél le, mennyit kell még seedelned, mennyit "lóghatsz", ez a hit-n-run. Ha kevés a seed, büntiből tilthatnak.
Ha ez nem áll fent, akkor továbbra is a tűzfalad és a routered állapota a kérdéses
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!