Egyes játékok felpörgetik nagyon a CPU-m!?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre,hogy a gyengébb gépigényű játékok sokkal jobban pörgetik a processzoromat mint a nagyobb gépigényűek. Pl. A Fortnite Epic beállításon 60fps CPU 30-40%. PubG ULTRÁN CPU 50%. Mikor meg például a Dirt3-at indítom akkor a CPU 100% már a menüben is, ugyan ez van metin2-nél is CPU-t felpörgeti 100%-ra. Mitől lehet ez,hogy a gyenge játékok egyszerűen játszhatatlanokká válnak annyira akadnak.? Köszönöm a válaszokat előre is!2018. aug. 5. 17:16
1/3 A kérdező kommentje:
Proci: I5-8400 2.8
Alaplap: Prime H370 Plus
Vidikari: GTX 1050 Ti 4gb
8GB Ram dd4
2018. aug. 5. 17:19
2/3 anonim válasza:
Válts AMD ra ott nincs ilyen hiba... és hatszor gyorsabb mint az intel...
3/3 anonim válasza:
Milyen OP rendszer? Én pár éve próbáltam a Metin2-t Win10 alatt futtatni és indítás után folyton kicrashelt. Utána visszaraktam a Win7-et és azzal meg jól működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!