Macbook pages problémák, valaki ért hozzá?
Magyarul helyesírás ellenőrzőt szeretnél?
Én asszem' ezt használom:
Vagy ezt (ez nem ingyenes, de kb. semmibe nem kerül):
Elvileg akkor is lesz helyesírás ellenőrzés, ha a rendszer alapértelmezett nyelvét magyarra állítod, de egyrészt nem vagyok benne biztos, másrészt főleg kezdőként egyáltalán nem ajánlom, mert nem találsz a neten segítséget a fordítás miatt (és hát „komoly” Mac-esek sem, mert soha nem látták a magyar felületet..).
Mac-re egyébként más szövegszerkesztők:
Microsoft Word (majdnem ugyanaz, mint a Windows-os), természetesen ez nem ingyenes.
Libre/Open Office. Ez ingyenes, van beépített nyelvi készlet, sokat is tud, de a három közül talán ezt a legkényelmetlenebb használni. De javaslom, hogy próbáld ki, hátha neked bejön, engem annyira nem győzött meg.
Ha magamnak csinálok doksit, vagy csak PDF-ben adom másnak, akkor szeretem a Pages-t használni, mert minden formázási változás "on the fly" történik, és ez nagyon tetszik. Ha munkához kell valamit produkálnom, természetesen Word-ben dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!