Bizonyos programoknál, hogy tudom kikapcsolni, hogy előjöjjön az "Engedélyezi, hogy a következő program módosításokat hajtson végre a számítógépen" üzenet?
ccleaner inditásánál még OK, de szerintem a messengered virusos... annak nem kéne belenyúlni a rendszerbe.
nagytakaritás javasolt :)
előző voltam
Nem a rendszer biztonsági ellenőrzésének a szintjét akarom állítani, hanem csak azoknak a programoknak, amiket mindig használok. Amúgy érdekes, megnéztem a vezérlőpult/tűzfalba engedélyezve van a messenger.
Nem hiszem, h vírusos, van avastom, gyors a gépem, nincs belassulva, és eddig jó volt, csak olvastam, hogy ha a Kompatibilitást átállítom Vista SP2-re akk normálisan lesz a tálcán, nem 2x.
Úgy is lett, de azóta az ikonra rátette a biztonsági jelzést, és azóta megkérdi. Egyszer azóta már levette, nem is kérdezte meg, de miután újraindítottam, tesztelni, hogy elindul-e, és bejelentkezik-e magától, megint ott van. De ha nincs semmilyen kompatibilitási módba, ha van, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!