Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok jó modokat ajánlani...

Tudtok jó modokat ajánlani Minecrafthoz?

Figyelt kérdés

Lehetőleg olyat, ami inkább túlélőhöz lett tervezve, és esetleg olyat, ahol új biomok is vannak (Natura mod már megvan)

Minecraft 1.12.2-höz.

Köszönöm a válaszokat !

2018. aug. 1. 22:12
 1/1 he84 ***** válasza:

Én ezeket a mod-okat szeretem, használom és némelyik a kedvencem is:

OptiFine (egyéb extra beállításokat ad a játékhoz, főleg a videóbeállításokhoz és az FPS terén is segít egy kicsit), Quark (kell hozzá AutoRegLib is, mert csak úgy működik), Lux Lighting, Biomes O Plenty, MO Villages, TeleToro, Vulcanite Ore, Nether Gold Ore, NetherEx, Crystal Caves, JEI (mutatja a cuccok, blokkok receptjeit), Carry On, Aether Legacy és Carvable Pumpkins.

Ezeken kívül is használok még párat, de úgy gondoltam, hogy elég ezeket megemlítenem. Ezek közül a legtöbb létezik 1.12.2-eshez is, ám én 1.11.2-est használok és ahhoz használom a mod-okat.

2018. aug. 3. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!