Nyugigumi kérdése:
Nem tudok bejelentkezni az Ets2-be! Kérlek valaki segítsen?!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Nekem van 1 problémám és szeretném ha ti segítenétek nekem!NEm tudok bejelentkezni mert azt írja "Invalid email or password"!Mindent megcsináltam új email új password!Leegyezetettem minden jó volt de mindig azt írja hogy invalid vagy az email vagy a jelszó? Kérlek.2018. júl. 30. 20:17
1/2 A kérdező kommentje:
Mármint Multiplayer
2018. júl. 30. 20:19
2/2 VasutasIsti válasza:
Ha a jelszóra nem emlékszel akkor jelszó emlékeztető kell, de ha nem ez a probléma akkor nézd meg hogy a truckersmp honlapján be tudsz-e lépni és akkor sem akkor gyanítom hogy szerver hiba, próbáld meg pár óránként hátha észhez tér :)
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!