Mennyire jó rendszer a Windows 10?
Fogok venni egy új, elég erős gépet, és választhatok hogy Windows 7-el vagy Windows 10-el szeretném e.
Egyiket sem választom a webshopban, rendszer nélkül veszem, aztán majd itthon feltelepítem magamnak.
Melyik a jobb?
mindig frissít a win10 és le fagy a gépem, nem tudok semmire se rá kattintani az egérrel, de az egér mozog, sok kék halál.
Frissítés után meg rongálta a merevlemezem teljesítményét, és az ismerősöm ssd-ét egyből ki nyírta.
Win10 néha rongálja a meghajtókat, hogy vegyünk újat megint.
Frissítés előtt minden jó volt.
Múlt héten voltam orvosnál, az orvos win10 használ a laptopján és le fagyot neki, és csak reset segített, az asszisztensnek meg win7 van a gépén, semmi gondja nem volt.
Meg a win10 már fel se teszi nekem a realtek programot, se a videokártyát. Valami szutykot feltesz.
És elég jó gépem van, 4 éves.
Nekem nincsenek nagyobb problémáim a Windows 10-zel, bár nem régóta használon. Szerintem a 10-es jobb, mert a sebesség nem lassabb, mint a 7-nél, ráadásul sok új funkciót tartamlmaz, amitől szerintem kényelmesebb használni. Nekem speciel tetszik az új Start menü is. De ez elsősorban attól függ, hogy melyik tetszik neked.
Emellett szerintem nem érdemes új gépre 8.1-nél régebbi rendszert rakni, de ezt is te döntöd el
(saját vélemény)
(fizetett promóciót nem tartalmaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!