Miért számol ennyire sokáig az excel?
Van egy hatalmas excel táblám. Tele (csak belső) hivatkozásokkal, fkeres és szumhatöbb függvényekkel, néhány pivot táblával. Ehhez van egy ssd-vel megáldott hiper szuper laptop.
Az alaptáblázatba egyszerre körülbelül, 200 sornyi adatot szoktam beszúrni majd ebből számol. Ezt be is rakja, de utána lefagy és a jobb alsó sorba azt írja hogy Kiszámítás x %
Ez egyik pillanatról a másikra felment néhány tized másodpercről több mint egy percre egy adathalmaz beszúrásánál.
Ennek az okát szeretném megtalálni. Olyan mintha hirtelen valami külső hivatkozás lenne benne, de azt már leellenőriztem, nincs benne. A pivot táblák automatikusan nem frissülnek, és azokat kitörölve is lassan számol.
Hogy tudnám ennek a forrását megtalálni? Biztos vagyok benne hogy nem a számítógép a gyenge, mert egyik pillanatról a másikra egy apró változtatásnál történhetett (sajnos nem tudom hogy pontosan mikortól, de komolyabb változtatás nem történt benne)
Köszönöm a segítséget!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!