Miért nem indulnak el a telepített programok az új laptopon?
Figyelt kérdés
Vettem egy új laptopot és letöltöttem az epic games-t, telepítettem a gta 4-et , realm royal is rajta van. Mikor elindítom látom a feladatkezelőben hogy megy utána leáll a folyamat. Próbálkoztam mindenféle kompaktibilitásos dolgokkal meg nem egyszeri újratelepítéssel de semmi.
A laptop egy asus x507m
uhd grapics 605
intel pentium silver n5000
4gram
Ha kell még valami csak kérd
2018. júl. 28. 19:01
1/3 szántóvető válasza:
sikerült a lehető legyengébb gépet megvenni amely még ezekhez a játékokhoz is kevés.ráadásul jó drága is volt ahogy látom.
2/3 anonim válasza:
Pedig ez valami kompatibilitási probléma lesz. A GTV IV 10 éves játék és ezen a vason simán el kellene mennie.
Videómemóriának mennyit osztottál ki?
3/3 anonim válasza:
10 éves,csak borzalmasan van optimalizálva.és a single channel sem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!