Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok olyan programot, ami...

Tudtok olyan programot, ami egy hangfájlból feliratot tud készíteni?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, mint YouTube-on hogy bekapcsolom a feliratot és automatikusan generálja a zenéből pl.

Angolul is elég, nem kell magyarul, csak van egy zenekar aminek nem találom a dalszövegeit sehol és szeretném látni, úgy már megérteném és le tudnám fordítani.

2018. júl. 28. 02:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos fent van a dalszöveg az interneten
2018. júl. 28. 08:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja bocs, most olvasom, hogy nincs fent. :) próbáltad már feltölteni youtubera?
2018. júl. 28. 13:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem, mert fent van, sőt a GTA 4-ben is bent volt, onnan ismerem, de felirat vagy dalszöveg nincs hozzá sehol.

Ez lenne az (Drive by Audio - Jailbait):

https://www.youtube.com/watch?v=-WULUlH-t2g

Van egy egész lemezük azt még régen sikerült letölteni és nagyon tetszik, de sehol nincs dalszöveg hozzá.

2018. júl. 28. 16:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Ja és azt se értem hogy amit belinkeltem és fent van, az teljesen másképp (rosszabbul) szól, mint amit letöltöttem régen. Mintha a fentlévő egy demo verzió lenne csak. Közben utánanéztem állítólag Certain Death néven is futott ez a zenekar, klipeket és koncertfelvételeket is találtam YouTube-on, de sehol egy árva dalszöveg, már a lemezt se lehet letölteni és a linkelt számot is kivették a játék kiegészítőjéből később. A zenekarról sincs semmi infó, elég furcsa, pedig nem hiszem hogy olyan rosszak lennének, sőt! Bár én (talán kissé elfogult) metálos vagyok de szerintem nagyon jók a számaik. A lemezük címe Bring the Pain és 2009-ben jelent meg, 12 szám van rajta.

A facéjük is inaktív évek óta:

[link]

2018. júl. 28. 16:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt még hosszú évekig egy program sem fogja felismerni. :)
2018. júl. 28. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!