Tudtok olyan programot, ami egy hangfájlból feliratot tud készíteni?
Olyanra gondolok, mint YouTube-on hogy bekapcsolom a feliratot és automatikusan generálja a zenéből pl.
Angolul is elég, nem kell magyarul, csak van egy zenekar aminek nem találom a dalszövegeit sehol és szeretném látni, úgy már megérteném és le tudnám fordítani.
Nem, mert fent van, sőt a GTA 4-ben is bent volt, onnan ismerem, de felirat vagy dalszöveg nincs hozzá sehol.
Ez lenne az (Drive by Audio - Jailbait):
https://www.youtube.com/watch?v=-WULUlH-t2g
Van egy egész lemezük azt még régen sikerült letölteni és nagyon tetszik, de sehol nincs dalszöveg hozzá.
Ja és azt se értem hogy amit belinkeltem és fent van, az teljesen másképp (rosszabbul) szól, mint amit letöltöttem régen. Mintha a fentlévő egy demo verzió lenne csak. Közben utánanéztem állítólag Certain Death néven is futott ez a zenekar, klipeket és koncertfelvételeket is találtam YouTube-on, de sehol egy árva dalszöveg, már a lemezt se lehet letölteni és a linkelt számot is kivették a játék kiegészítőjéből később. A zenekarról sincs semmi infó, elég furcsa, pedig nem hiszem hogy olyan rosszak lennének, sőt! Bár én (talán kissé elfogult) metálos vagyok de szerintem nagyon jók a számaik. A lemezük címe Bring the Pain és 2009-ben jelent meg, 12 szám van rajta.
A facéjük is inaktív évek óta:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!