Tudnátok nekem Linux disztrót ajánlani - játékhoz?
Figyelt kérdés
Egy 8 éves gyereknek szeretnék linuxot telepíteni, egy viszonylag régi 2 magos géphez, 4 giga rammal. A videó egy régi 2 gigás GTX660.2018. júl. 27. 17:16
1/3 anonim válasza:
Linux Mint, Manjaro, Debian. Én hű Debian-hívő vagyok, nagyon jó rendszer, de nem annyira felhasználóbarát, mint pl. a Mint. Egyébként játékra inkább Windows való.
2/3 Pipas Pisti válasza:
Discord: [link]
menj fel erre a discord csoportra, ott pár keményvonalas gamer van, segítenek neked :) Magyar és kellemes a társulat.
3/3 anonim válasza:
Attól is függ, milyen játékhoz. Nem minden játék fut natívan Linux alapú rendszeren, de sok ilyen van, illetve sok Win-es játék fut Wine alatt.
Amúgy ha az a kérdés lényege, hogy milyen rendszer fut el ezen a gépen, akkor szerintem kb. bármelyik otthoni használatra szánt Linux disztró. (Nálam pl. Linux Mint 18 + MATE, 1mag/2GB/integrált videó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!