Gasago kérdése:
Miért nem tölt a Worls of Tanks csata?
Figyelt kérdés
Minden tökéletes, csak a csata tölt hosszan, az elején egyáltalán nem. Mire betölt, addigra több mint egy perc telik a csatából, de utána jól megy 90fps-sel ultrán, 30-40 ping-gel, nem akadozik. i5-7400, GTX 1050, 8GB RAM2018. júl. 22. 10:11
1/7 Vida Sándor válasza:
Lassú a wincsesztered. Én most tettem be a rendszernek egy ssd-t, a félperces vissza számlálás előtt betölt. Utána már a memóriát használja, azért nincs gond vele.
2/7 Brandon41 válasza:
Adom az 1-es válaszát, én is SSD-n tartom a wotot és a visszaszámlálás elött betölti a játékot. Mekkora fordulatszámú a HDD?
Ha 7200-as akkor is lehet lassú,de ha 5400-as akkor meg azért lassú.
3/7 A kérdező kommentje:
7200-as, gondolkodtam, hogy lehet, hogy ez a probléma, de van amikor random jól betölt, és régen pedig kiválóan működött
2018. júl. 26. 12:48
4/7 Vida Sándor válasza:
Nagyobb a grafikus tartalom. De ezért ne vegyél ssd-t, nekem is felesleges volt. Nem azt nézed, hogy tölt, hanem a vissza számlálást.
5/7 anonim válasza:
Nekem is ez van, pedig az én gépem se gyenge. Sajnos ez az 1.0 teljesen elbäszta az egész betöltést.
Próbáltam, D meghajtóról áttettem a C-re, semmi eredmény.
Angol fórumokon van pár lehetséges megoldás pl.
hátha segít valamit...
Beraktam legkisebb grafikára, játék közben torrentet kioffolom, meg a böngészőt és minden mást, így 150-200 fps van, pl. abbey mapon nagyon hamar bedob(20 körül van a számláló), viszont más mapokon meg fél perccel a csata indulása után.
6/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, teljesen levettem a grafikát, de semmi nem változott. Amúgy egyre rosszabb, a textúrákat is már csak alig tölti be, és a hang is késik csak egyáltalán nincsen. Már kinéztem egy ssd-t hamarosan meg is veszem. Kérdés: Az ssd-t a hdd mellé rakjam, vagy cseréljem ki?
2018. szept. 6. 16:03
7/7 anonim válasza:
Hdd mellé majd tedd rá a windowst és a wotot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!