Az emberek mire vesznek asztali PC-t többszáz ezerért, mire lehet kihasználni PC játékokon kívül ilyen árkategóriában, mik benne a lehetőségek az árát nézve?
Ergonómikusabb perifériák.
Videóvágás/konvertálás.
Nagy adatbázissal történő munka.
Otthoni szerver üzemeltetés.
Windows server esetén egyidejű távoli asztalok futtatása.
VPN adatbank Németországból.
Kriptovaluta bányászatra már biztos nem, a célhardverek már nevetségesen olcsóvá váltak, és kevesebbet is fogyasztanak.
egyszerű, gyors, kompakt, univerzális.
Mindent mindennel össze tudsz csatlakoztatni, tudod bővíteni(nem csak ram, proci, vga, hanem bővítőkártyák, PCI vagy USB-s hangkártyák a jobb minőségért.
Nekem a PC-mre két monitor(ezekhez 1-1füles), egy TV(hozzá a hangfal), egy másik PC, két szintetizátor, egy hifi-torony, 2 hálózati nyomtató van kötve. (külön-külön tudom felvenni/lejátszatni bárminek a hangját/képét)
Folyamatosan konvertálok, renderelek, csomagolok, mellette akarok netezni és letölteni normálisan. Játékra én nem is nagyon használom :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!