Kérdőíves program? Ti mit használtok?
Sziasztok,
ingyenes kérdőíves programot keresek. A jövendőbelimet szeretném megtalálni, egyelőre a google doksikkal próbálkozom, de szerintem van ennél jobb megoldás is. A lényeg, hogy lehessen tesztként beállítani, szóval hogy pontozza a válaszokat, illetve, hogy el tudjam dönteni, hogy 4 válasz közül mire adok 0, 1, 2 vagy 10 pontot (ez csak példa). A google doksival nem tudom ezt megtenni, és így elég bénának érzem, szóval jobb lenne valami profibb platform. :D
Ha segítség, akkor eddig így néz ki, ilyen jellegű:
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
Lol. Belelapoztam. Hát ez nem semmi teszt. :'D érdekes módja a párkeresésnek.
A google forms kb a legjobb ingyenes amit ismerek, bár néha macerás. Van pár más megoldás is viszont. Ezen az oldalon tök jól össze van szedve egy pár: [link] remélem segít és sok sikert a pártalálásban. :D mégha szokatlan mód is ez rá
Kedves #1!
Vótmá, ja, de válasz még nem. :D Gondolom, érzékelted, amikor spameltél. :)
Kedves #2!
Tudom, nem szokványos. :) És nem párt keresek. Párja a zokninak meg a fülbevalónak van, én partnert szeretnék. Egyedül sem vagyok használhatatlan, szóval nem pár kell nekem, hanem egy egyenrangú partner.
Az oldalt nagyon-nagyon köszönöm! :D Hihetetlenül hálás vagyok, rendkívül hasznos! Pont erre volt szükségem. :)
általános iskolásokat keresel?
ki kell szakadni az iskola világából
ki fogsz te is, de még kell pár év
Kedves #5!
Általános iskolásokat? :D What? :D Ilyet hol írtam? :D 20 éves vagyok, fura lenne 14-15 éves fiúkákat hajkurászni.
Kedves #7!
Jaaa, igen, értem. Hát, szerintem ezek felnőttként alapok, és olyat nem szeretnék akinek még ennyi alaptudása sincs matekból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!