Letöltöttem az eddigi összes kenó számokat. Miként számoljam ezt ki excel segítségével?
Figyelt kérdés
Tehát excel formátumban megvan az eddigi összes húzás. Arra vagyok kíváncsi, hogy mely az a számkombináció (10 db szám) amely eddig a legtöbbször ki lett húzva?
FIGYELEM
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mely számokat húzták eddig legtöbbször. Hanem arra a kombiációra, vagyis 10 darab számra együtt, amit eddig legtöbb alkalommal húztak.
Köszönöm!
2018. júl. 19. 23:47
1/1 anonim válasza:
Eddig volt 7800 húzás.
Minden húzásban 20 számból kell 10-et kiválasztani az összes kombinációhoz ami az adott húzásra vonatkozik.
Ez 184756 kombináció húzásonként.
Tehát összesen lesz 1 441 096 800 kombinációd amiből meg kell nézni melyik fordul elő legtöbbször.
Ez nem excelnek való feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!