Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi oka lehet annak, ha Adobe...

Mi oka lehet annak, ha Adobe After Effectsben nem lehet videót renderelni?

Figyelt kérdés
Egy ideig nem volt gondom ezzel, aztán Media Encoderrel kellett kimentenem videókat, mert másképp nem volt lehetséges a programban. Most meg encoder program használatával sem mūködik. Mi lehet a gond? Ötlet? Valakinek hasonló tapasztalata?
2018. júl. 19. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Hali. Én AE-ből mindig is Fájl/Exportálás/Hozzáadás Renderelő várólistára (vagy valami ilyesmi) így rendereltem, ez nem megy neked?
2018. júl. 20. 09:51
 2/2 A kérdező kommentje:

#1 Nem megy, bár várólistára adja, de nem lehet elindítani a renderelést, nem tudom mi okból.

Eddig olyan projektekkel dolgoztam (ha ez számít), ahol Photoshop vagy Illustrator projekteket importáltam a programba és eleinte mūködött, de mostanában nem engedélyezi a rendert. Emiatt használtam Encodert, de már azzal sem megy.

2018. júl. 20. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!