Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem működik a harry...

Miért nem működik a harry potter the sorcerer's stone? Win7-em van. Többi lent.

Figyelt kérdés
Kicsit nosztalgiázok,és feltelepítettem a játékot,megvan lemezen,már vagy 8-9 éve vettem meg,és most win7-em van és nem akar indulni... elindítom és kész, közbe nézem a feladatkezelőbe hogy mi is történik,és mikor elindítom,akkor megjelenik olyan hogy HP.exe, és kb 5000K nál eltűnik, próbáltam beállítani hogy win2000 be futtassa,de semmi,esetleg a directX-el lenne valami? Nekem DirectX 11-esem van,és van egy csomó játék ami működik pl,Battlefield 4, PUBG,Gta san andreas-pedig a san andreas-hoz DirectX-9 kell,és nekem 11 van,akkor miért nem működik a harry potter? egyébként próbáltam a shrek 2 is,azt is feltelepítettem és ugyanaz a helyzet.... valaki segítsen!
2018. júl. 19. 13:57
 1/8 anonim válasza:

Nalam is mindig ezt csinalja

Crackeld, úgy futni fog

2018. júl. 25. 01:13
 2/8 anonim válasza:
Szia! Sikerült megoldanod a problémát? Csak mert én is hasonló cipőben járok. :/
2018. aug. 14. 14:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Szia ! :), igen sikerült,és már ki is játszottam,noha nekem win7 van, és youtube-on nem találtam semmit win7-el kapcsolatban,ezért találtam olyat hogy win10-en működik,és a videó alapján megcsináltam amit a gyerek csinált,és működött,ugyan úgy néz ki minden,majd le kell töltened a mappát ami a linkbe lesz, illetve fontos hogy le legyen töltve maga a játék,hogy majd amit letöltesz fájlokat, azokat majd bele kell húzni a JÁTÉK mappájába,de nagyjából a videóba is ez van, kb 2 perc,nem magyar,de az nem számít semmit, itt a videó,nézd végig figyelmesen,ha valami gond van,csak irj ;) : https://www.youtube.com/watch?v=uQ7WyJFpCuM&t=143s
2018. aug. 14. 18:53
 4/8 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm! :D Már egy ideje csak a megoldást keresem. És még annyi kérdésem lenne, hogy te letöltötted a játékot, vagy megvetted és lemezed van? És ha az utóbbi, akkor ugye nem lesz a lemezzel semmi baj, hogyha követem a videó utasításait (a fájlok úgymond felülírása miatt) ?
2018. aug. 14. 20:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szívesen,kérdezz csak bátran ! :),

Anyukám vette meg még dugó koromban, DVD-re,

Elvileg jónak kell lennie ha CD-s,Ha nem,akkor el kell vinni políroztatni, és azt nem tudom hogy a videóban a gyereknek CD-s e,vagy sem :(De manapság nem olyan drágák már ezek a játékok,azt hiszem ez a játék 2002-es, szóval ma már kb 600-1000ft,de én inkább letölteném,de ha megvan neked CD-n,És nem nagyon vészes/karcos a lemez akkor jónak kell lennie...

2018. aug. 14. 22:14
 6/8 anonim válasza:

Nekem CD-m van, és sajna mégsem működik. :(

Viszont akkor te a DVD-n lévő fájlokat írtad felül, ahogy a videóban is van, ugye?

2018. aug. 14. 22:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Mekkora hülye vagyok ! :D

nekem is CD van nem DVD ,nem értem miért irtam DVD-t,az a filmes DVD,ha érted?

Hát én letelepítettem CD-re,és létrehozott egy mappát,a játék mappáját, és utána ami a videóban volt link,azt letöltöttem,tulajdonképpen az is a játék mappája,és utána bemásoltam a letöltött mappát az eredetibe,amit CD-ről töltöttem le...

Ez esetben,akkor venni kell egy újat,vagy ploíroztatni kell,vagy letöltöd netről :(

2018. aug. 15. 11:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Na? sikerült megoldani a problémát?

nem igazán írtál vissza,irtam privibe is.

2018. aug. 17. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!