Miért nem működik a harry potter the sorcerer's stone? Win7-em van. Többi lent.
Nalam is mindig ezt csinalja
Crackeld, úgy futni fog
Nagyon szívesen,kérdezz csak bátran ! :),
Anyukám vette meg még dugó koromban, DVD-re,
Elvileg jónak kell lennie ha CD-s,Ha nem,akkor el kell vinni políroztatni, és azt nem tudom hogy a videóban a gyereknek CD-s e,vagy sem :(De manapság nem olyan drágák már ezek a játékok,azt hiszem ez a játék 2002-es, szóval ma már kb 600-1000ft,de én inkább letölteném,de ha megvan neked CD-n,És nem nagyon vészes/karcos a lemez akkor jónak kell lennie...
Nekem CD-m van, és sajna mégsem működik. :(
Viszont akkor te a DVD-n lévő fájlokat írtad felül, ahogy a videóban is van, ugye?
Mekkora hülye vagyok ! :D
nekem is CD van nem DVD ,nem értem miért irtam DVD-t,az a filmes DVD,ha érted?
Hát én letelepítettem CD-re,és létrehozott egy mappát,a játék mappáját, és utána ami a videóban volt link,azt letöltöttem,tulajdonképpen az is a játék mappája,és utána bemásoltam a letöltött mappát az eredetibe,amit CD-ről töltöttem le...
Ez esetben,akkor venni kell egy újat,vagy ploíroztatni kell,vagy letöltöd netről :(
Na? sikerült megoldani a problémát?
nem igazán írtál vissza,irtam privibe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!