Eltűnt a Windows aktivációs sor. Hogyan hozható elő újra?
Figyelt kérdés
Nem rég telepítettem Windows 7 home premium n-t a gépre. Egy Windows loader és egy mellékelt raw.mat program segítségével aktíválódott. Ma egy rakás frissítés után, újra Windows aktiválását kéri. Már nem találom a használt hitelesítőt, és eltűnt vezérlőpult elemeiből az aktiválás jelző sor, így nem tudom, hogyan is írhatnék be egy jó licenc kulcsot. Tud valaki segíteni?2018. júl. 18. 23:38
1/4 anonim válasza:
vedd meg az eredetit és ne hackelj mert az törvényellenes.
2/4 anonim válasza:
#1 Szerintem meg hülyeség lenen 30-40-60 ezreket kiperkálni egy Windows 7-ért egy átlag usernek. Ha ezt egy iskola vagy egy közintézmény teszi az ok, de egy egyszeri felhasználónak ez baromira felesleges kiadás lenne, főleg hogy már csak pár évig lesz támogatott a W7. Ingyenes upgrade-re meg már nincs lehetőség, tehát ha Windows 10-re váltana idővel, akkor azt újból meg kéne vennie teljes áron... Szóval remélem felfogtál abból valamit amit írtam.
3/4 A kérdező kommentje:
#1 Bárcsak az általad említett módon létezne a világ, remélem nemsokára felnősz a felnőtt élethez, és látni fogod, hogy a lakosság körében például az orgazdaság bűncselekményének millió elfogadott, de ettől még nem törvényes formája valósul meg,minden egyes áfás számlát nélkülöző vásárlás esetén. Amit természetesen, Te mint jól követő egyén az utolsó cetliig megőrzöl legalább 5 évig.
#2 Kedves Barátom, köszönöm szépen, megfontolásra bocsátom tanácsod.
2018. júl. 19. 03:45
4/4 P.O.C. válasza:
Újra kell futtatni a loadert. Ajánlom a DAZ félét. Ha a sok egyéb loadertől, amit telepítettél, már az sem működne, akkor előtte futtasd az MBR Regenerator programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!