Mit kellene tennem akkor, ha a gép nem hagy installálni
egy programot? Többi lent.
Figyelt kérdés
A laptopomat megtámadta és behálózta egy úgy nevetett "Life-li.net" vírus. Már tudom hogy hogyan tehetném tönkre a szemetet, de nem hagy letölteni egy programot.
Emellett még ha a bűvös szót (unhackme) beírom a böngészőm url sávjába, bezárja az egész böngészőt.
Ez pont így van mappáknál is -sikerült kijátszanom mert az istaller már a gépen van, DE- Ha meg akarom nyitni a mappát amiben benne van, szintén kilép az egészből.
Újrahúzod az oprendszert. Mi más lenne ha nem engedi elindítani az eltávolító szoftvert??
Esetleg csökkentett módban (F8) próbálkozhatsz még.
2018. júl. 15. 11:16
2/7 anonim válasza:
Próbálkozz lemezről bootolt rendszerrel, pl:Hiren's Boot. Annak a böngészőjével töltsd le és telepítsd a vírusírtót, (viruális meghajtón van a rendszer a memóriában), majd uszítsd rá a vinyóra! Vigyázz, ezeknél a rendszereknél semmi mentés nincs, tehát ha kell később is valami, akkor küld ki pendrive-ra!!!
2018. júl. 15. 11:43
3/7 Mónynyii válasza:
Tölsd le a telefonodra a programok és onnan elinditja ha nem akkor tölsd le a malwerbite-ot és az ki fogja dobni a vírust ott pedig szimplán kitörlöd.
2018. júl. 15. 12:18
4/7 A kérdező kommentje:
Üdv újra mindenkinek.
Új információt szeretnék közölni.
Eddig csak a legutolsó válaszadó tippjét próbáltam ki, de elszomorító módon arra eszméltem rá hogy a vírus felismeri az összes vírusirtó program weboldalát.
A reakció ugyan az, kilép a böngészőből.
Van ötletem a kijátszására, szóval nincs probléma, csak gondoltam érdekes lehet.
2018. júl. 16. 17:25
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg simán megbolondult a böngésződ és a legtöbb weboldalról kilép. Próbálj ki pár nem vírusírtós oldalt...
2018. júl. 16. 17:33
6/7 anonim válasza:
Olvass egy kicsit angolul utanna a neten, mert biztosan meg lehet oldani ujrainstalalas nelkul. Nekem is volt hasonlo virusom, egesz adatbazisnyi virusirtot betett a veszelyes es nem megnyitando fajlok listajaba a windowsban, de ki tudtam venni oket a leiras segitsegevel, igaz kinlodas aran. Sajna mar nem tudom, hogy hol melyik oldal segitett, meg a munkamenetre sem emlekszem, de angol nyelvu forumon volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!