The Sims 3? Help?
Sziasztok. Szeretném unokahúgom gépére telepiteni a sims 3-t. Egyszer már fel volt neki telepítve, aztán törölve lett, de valószínűleg az a törlés valahol el lett rontva.
Amint beteszem a cd-t telepíti, eljut egy darabig de valami SunsetValley vagy mit nem talál,ezért nem telepíti neki, megpróbáltam feltenni a the sims3 pets-t. Amint beteszem a cd-t nem telepíti,hanem megkérdezi hogy "minden összetevőjével együtt eltávolítja.." vagy valami hasonlót. De minden egyes alkalommal. Valaki tudja mi lehet a baj?! A cd-k eredetiek. Próbáltam netről leszedni, de ott sem sikerül,mert azt írja, hogy korábbi verziót kell telepítenem a sims3ból.
Köszönöm.
Szia, a letöltés szóba jöhet?
Mert akkor tudok egyet, ami az összes kiegészítőt tartalmazza, könnyű telepíteni, és tudok hozzá olyan programot (nagyon egyszerű kezelni), ami ha nem akarja az összes kiegészítőt egyszerre használni, mert mondjuk akad, akkor ki tudja venni belőle azt, ami nem kell:D
(Igen, beleástam magam a témába:') )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!