Rendszerindításkor szeretném ha rendszergazdaként indulna a VSTHost nevű utility, UAC prompt nélkül. Megoldható valahogy?
Hát én megváltam tőle simán, Malwarebytes és uBlock mellett nem félek.
Az UAC-nek pont az a lényege, hogy nem lehet kikerülni.
Üdv!
Végül hogyan sikerült megoldani?
A Windows Sysinternals programcsomag részeként megtalálható PsExec gyakorlatilag ezért készült. Registry-ben a megfelelő útvonal ("kulcs") alatt (amit nyilván már ismersz) rögzíted a pexec.exe-vel a megfelelő paraméterekkel a meghívását, és voilá.
Azt furcsának találom mondjuk, hogy a Te első megoldásoddal ablak nélkül futott! Ez ugyanis egy (számomra) nagyon becsülendő (ha a szükség úgy hozza) "feature", viszont ez csak a megfelelő paracssoros kapcsolóval hozható fel nála.
Egyébként saját tapasztalatom szerint is nagyon-nagyon - de úgy vettem észre, hogy a zenészek többsége is így gondolja - óva intelek attól, hogy "mindenes" gépet használj. Főleg családi mindenes gépet.
A >számítógép<, mint olyan, mielőtt hardverben és szoftverben konkretizálnánk, addig valóban univerzális. ADDIG. Tehát a lehetőségek megvannak : hogy Te számítógéppel végezz grafikai munkát, számítógéppel végezz hangmérnöki munkát, számítógéppel szerezz zenét, számítógéppel szerkessz kiadványt....
Az EGYSZERŰBB dolgokban még meg is fog maradni a multifunkcionalitás.
DE a technikailag olyan bonyolult dolgokban, mint a virtuális hangszerelés, amik úm. motorháztető alatt igen bonyolulttá tudnak válni...
Ott dönteni kell, hogy akkor azon a rendszeren villanyzenélsz, és AZT csinálod. Mást NEM.
Üdv! Feladtam, időközben az Equalizer APO kapott vst plugin beillesztést, a saját Configurator nevű kis könnyítésében használom, ami kell nekem oda. Hogy tudjak youtuberól kényelmesen samplingelni, feldobtam még egy Odeus Asio Link drivert, így nem némul be a youtube ha asio is használatban van. Alaplapi+Asio4All egyébként.
Végigkövettem egy cikket, ami hang glitchek lehetséhes megoldásait sorolja, azóta az a minimális röccenés sincs. Az Asio Link 96k-n dolgozik, a DAW is többnyire. A gép egy i3 4150 + ssd + 16GB RAM lényegében, így kihagyom a zabálós hangszereket, de jól együtt lehet élni a korlátaival. Tervezek bekomolyodást, amire mindig megvan fejben, épp milyen hardverrel raknék össze dedikált gépet, de nem jött még el az az idő, meg főleg az a pénz.
Odeus Asio Link! Ezt felírtam!
=D
Most mosolygok azon, hogy én ugyanerre a feladatra egy sokkal-sokkal komplikáltabb módszert találtam ki/implementáltam, ÉS még mindig nem volt teljesen tökéletes.
Erre : nesze, ez is létezik. XD
Miért nem ismertek ezek a szoftverek jobban! Meg MIÉRT, MIÉRT tűnnek el ezek mindig a süllyesztőben?!! ("Price (MSRP): No Longer Available")
A curva anyjukat! Melyik információt monopolizáló bagázsnak az érdeke időről-időre eltüntetni az IGAZÁN JÓ audio cuccokat ?!! (drivereken át a segédprogramokon és DAW-okon keresztül, kifejezetten a VST modulokig bezárólag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!