Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Adott a jurassic world evolution,két hete a frissítéssel törlődött minden mentésem,frusztrált anyázás után próbálnék újra nekiállni de mostmár a főmenünél tovább nem jutok.
Kidob a játékból a crash reporterrel.A gépigény simán megvan,legújabb driver is.Kétszer telepítettem újra steamen a játékot.
2018. júl. 9. 09:00
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és a játék supportja egy nagyrakás raklapsza*
2018. júl. 9. 09:02
2/6 anonim válasza:
Szilvásbuktát, ezen kívül nem sok mindent. Nagyjából semmit.
4/6 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatod a Steamben a régebbi verzió visszaállítását is, csak kérdés, hogy a játék készítői meghagyták-e ezt a lehetőséget (én még csak ETS2-nél próbáltam, ott lehetett).
Steamben jobb klikk a játékra --> Tulajdonságok --> Béták --> A listából kiválasztod az előző verziót, vagy ha nincs, akkor egy béta verziót, mert abban hátha nem jelentkezik a hiba.
5/6 A kérdező kommentje:
#4 Megnéztem azt az opciót de nincs meghagyva,a fájlok épségét is ellenőriztettem ott már sikerült bejutni a játékba de fél perc múlva kidobott.
2018. júl. 9. 09:42
6/6 anonim válasza:
Esetleg körülnézhetsz a "virágboltban", hátha fent van egy régebbi verzió (bár én semmilyen verziót nem találtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!