Írom a szöveget a wordben, és majdnem minden szót aláhullámoz pirossal. Nagyon zavaró, hogyan (hol) tudnám kikapcsolni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 7. 22:02
2/7 anonim válasza:
Szerintem átállítottad véletlenül a nyelvet angolra.
Fájl --> Beállítások --> Nyelv, és itt állítsd át a dokumentumnyelvet magyarra.
3/7 anonim válasza:
hát az eléggé zavaró, mint ez a kérdés a programozás rovatban...
:D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!! - Sajna, nem az a probléma, mert a magyar nyelv van neki beállítva. Valami más lehet, de mi?
Én még annak is örülök, hogy a programozáshoz be tudtam írni...
2018. júl. 7. 22:36
5/7 A kérdező kommentje:
#3 -nak: cikizés helyett (vagy mellett) segtíthetnél is a probléma megoldásában...
2018. júl. 8. 07:17
6/7 anonim válasza:
A nyelvi ellenőrzésnél is a magyar van beírva?Próbáld azt, hogy kikapcsolod a nyelvi ellenőrzést.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!! Közben már elmúlt - egy régebbi word -be írtam (mert az is fenn van a gépen) - de csak (véletlenül írtam abba - és az csinálta...)
2018. aug. 13. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!