Mi a legkisebb nem hivatalos rendszerigény amin elfut a space engineers játék?
Figyelt kérdés
8gb ramot ír az internet de emlékszem annak idején 2gb rammal kezdtem és sokáig játszottam. Akkor tudod megválaszolni ha elvileg kisebb gépen játszod.2018. júl. 7. 22:01
1/2 anonim válasza:
Nagyon nagy a gépigény az új verziónak. És a régi verzió gagyi is volt. Én is játszottam olyan gépen aminek 2.2ghz cpu 2gb ram és 512 gpu volt de jött egy update és el se indult többet. Most minimum 6ghz 3gb gpu kell. Az is kevés neki. gddr5-ben egy ilyen gép minimum 500000ft és még kicsi is. Most nézek használt workstationok után olyan 175000-ért vannak 900000ft-os gépk amin elfutna. Nekem 200000ft-om van a projektra nem veszett az ügy hogy ennyiért megvegyem a játékot. Soha nem játszottam másik játékkal és soha nem is fogok másikkal játszani. tehát drága hobbi. 2 héten bellül már nyomni akarom.
2/2 A kérdező kommentje:
Találtam egy menet közbeni specifikált használatot. 3500mhz cpu, 1800mhz gpu 2200mb, 9gb ram class20 hdd.
Az hogy i3. i5. i7 ddr 2 ddr3 ddr4 ddr5 az mindegy neki ennyi legyen meg. Ha ez alatt van 1mhz-el vagy 128mb rammal vagy 1classal akkor a legkisebb felbontáson laggolni fog. Ez a leg minimumabb.
Sajnos nem találok a piacon használtan 200000-ig olyan gépet ami elvinné.
2018. okt. 19. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!