Miért lett kevesebb FPS-em a játékban?
Figyelt kérdés
CS:GO-ról van szó. Nem régiben új alkatrészeket raktunk a gépbe, és minden jól ment, csináltam egy gyors tesztet az nap, és a cs:go 60+ fps-el ment fullon. Aztán másnap újra telepítettem, és 30 fps lett. Valaki tudna ezzel kapcsolatban segíteni? (A többi játék jól működik)
Alkatrészek:
CPU:I7-6700k 4-Ghz (AMD Athlon II X2-ről lett cserélve)
VGA:Integrált grafikus kártya (Geforce GT 730-ról lett cserélve)
Ram:16Gb
Remélem, tudtok rá választ adni!
2018. júl. 7. 20:19
2/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre, elvileg rendben. Az alaplapi lemezről feltettem az alapokat, aztán +-ba letöltöttem a Java-t meg az Adobe flash-t. Esetleg valami más kéne?
2018. júl. 7. 20:33
3/4 anonim válasza:
Futtasd le a Windows Update-t, az általában az összes szükséges drivert leszedi egy modern géphez.
4/4 A kérdező kommentje:
Lefuttattam már előtte, egy másik probléma miatt. A Realm Royale nem akar elindulni. 0xc00000d1 nevű hibával. Ha valaki tudná esetleg rá a megoldást, azt is szívesen meghallgatom.
2018. júl. 7. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!