Hogy tudom zárolni a számítógépet Win10 rendszer alatt?
Figyelt kérdés
A Microsoft oldalán azt írja, hogy "Windows gomb+L". Na én ezt akárhogy próbálom, nem akar működni.. :)2018. júl. 4. 19:54
1/7 anonim válasza:
Pedig úgy kell. De zárolhatod úgy is, hogy a felhasználód kis képére kattintasz a start menün és zárolás.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ez a felhasználókép segítségével történő zárolás működik. Nem tudom egyébként, hogy a másik módszerrel miért nem sikerül, valszeg elrontok valamit... Amint rákattintok a start menüre, megnyomom az L-t, erre elkezd keresni L betűs fájlokat. Viszont ha egyszerre nyomom meg a start gombot és nyomom le az L betűt, akkor sem működik. Valószínűleg a hiba a felhasználóban van :)
2018. júl. 4. 20:21
3/7 anonim válasza:
Nem a start menü kell. Billentyűzeten nyomd meg a windows gombot a ctrl mellett van
4/7 anonim válasza:
Igen, két gombot kell nyomni, ahogy írtad is.
5/7 2*Sü válasza:
> Amint rákattintok a start menüre, megnyomom az L-t, erre elkezd keresni L betűs fájlokat.
Szerintem félreértettél valamit:
1. Windows billentyű lenyom.
2. L billentyű lenyom.
3. L billentyű felenged.
4. Windows billentyű felenged.
Tehát nem előbb megnyomod a Win, majd az L billentyűket, hanem kvázi egyszerre, de úgy, hogy a Win billentyűt nyomod meg előbb és azt enged el később.
6/7 CspCsj válasza:
A Windows gomb az egy külön billentyű:
7/7 A kérdező kommentje:
Ó de hülye vagyok.. :) Látszik, hogy eddig sohasem használtam azt a gombot a billentyűzeten. Köszönöm a válaszokat.
2018. júl. 4. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!